Discord app / Mereu aproape de prieteni

Serviciul Discord oferă o serie de funcții utile. Una dintre acestea este aceea de creare a unor canale de comunicare private, fiecare cu camere de chat individuale și control de administrare deplin, fără a fi necesar găzduirea unui server propriu.

Utilizatorii se pot alătura unor grupuri la care au fost invitați sau își pot crea propriul server de chat privat și pot ei să-și invite prietenii. Apoi pot folosi mesaje text sau mesaje vocale pentru a conversa cu alte persoane care folosesc acel server, respectiv cameră de chat. Există și servere publice unde are acces oricine. Serverele și Canalele pot avea niveluri diferite de permisiuni de acces pentru unii utilizatori. Poate avea permisiunea de a interzice accesul altor utilizatori până la a avea permisiunea de a încărca fișiere de tot felul pe respectivul canal. Când folosești Discord vei putea alege pe cine adaugi ca prieten și cine te poate adăuga, cine îți poate trimite mesaje, pe cine poți să blochezi, pe ce servere să intri și pe cine se poate alătura serverelor pe care le creezi.

Pentru a putea începe să folosești aplicația Discord trebuie mai întâi să o instalezi pe dispozitivul ales. Apoi va trebui să-ți creezi un cont pe bază de user și parolă. Totul este gratuit!

Aici există, între altele, setările de confidențialitate, aplicații autorizate, setări vocale și multe altele. Dacă vrei să fii în siguranță în mediul virtual îți recomandăm să consulți mai întâi setările de confidențialitate. De acolo vei putea seta aplicația să scaneze mesajele directe și să le respingă pe cele cu conținut necorespunzător. Dacă utilizezi servere publice, poți alege să dezactivezi setările care le-ar putea permite membrilor unui server să-ți trimită mesaje împotriva voinței tale sau să te adauge ca prieten.

… pe curand !

Lasă un comentariu